Corona maatregelen bij Bakker Bedrijfswagens

Update woensdag 28 april 2021 - Het kabinet heeft wederom een versoepeling van de coronamaatregelen afgekondigd welke ingaan vanaf 28 april 2021. Dit betekent dat u zonder afspraak welkom bent in onze showroom voor het bekijken of kopen van een bedrijfswagen. Er geldt wel een maximum van één klant per 25 m2. Wij zijn blij dat we u grotendeels onveranderd van dienst kunnen blijven. Lees hieronder hoe wij dit doen.

Werkplaatsen zijn en blijven geopend

Alle werkplaatsen van Bakker Bedrijfswagens zijn gewoon open. Geplande afspraken blijven staan en nieuwe afspraken kunnen gemaakt worden. Onze servicebalies zijn bereikbaar voor het halen en brengen van voertuigen voor reparatie en onderhoud. Het is mogelijk om plaats te nemen in een coronaproof wachtruimte. In binnenruimtes dient u een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. Om een afspraak te maken kunt rechtstreeks bellen met één van onze vestigingen of online de werkplaatsplanner invullen.  

Verkoop van bedrijfswagens, trucks en onderdelen

Zakelijke verkoop kan en mag gewoon doorgaan. Vanaf 28 april is het ook weer mogelijk om onze showroom zonder afspraak te bezoeken. U kan dan bij ons op locatie een bedrijfswagen komen bekijken en/of aanschaffen. Hierbij is het wel handig om eerst een afspraak te maken met één van onze vertegenwoordigers om teleurstelling te voorkomen.

  • Niet verplicht, maar het is wel handig om eerst een afspraak te maken
  • Wij hanteren maximaal 1 klant per 25m2 
  • Tijdens het bezoek gelden de basis coronaregels

 

Online showrooms 24/7 geopend

Uiteraard zijn onze online showrooms 24 uur per dag geopend. U kan online onze voorraad bekijken en eventueel een aanschaf doen op afstand.