DAF Trucks N.V. heeft op 21 januari 2022 officieel de 'Growth Award' uitgereikt

DAF Trucks N.V. heeft op 21 januari 2022 officieel de 'Growth Award' uitgereikt aan Bakker Bedrijfswagens. Wij hebben afgelopen jaar als DAF dealer een significante groei laten zien. Afgelopen jaar is Bakker Bedrijfswagens gegroeid van 12 vestigingen naar 20 vestigingen in Noord-, Midden- en Oost-Nederland.  Deze bedrijfsgroei is niet onopgemerkt gebleven door DAF Trucks N.V. en werd beloond met een Award. 

Award uitreiking DAF Trucks N.V.

Wij zijn dan ook extra trots om te vermelden dat de officiële nieuwe DAF contracten getekend zijn en dat we nu behoren tot één van de grootste DAF dealer groepen in Europa.

DAF dealer

Naast DAF dealer zijn wij ook dealer van de volgende merken:

 

U kunt bij ons onder meer terecht voor reparatie en onderhoud, truck en bedrijfswagen onderdelen, schadeherstel en spuiterij. In onze werkplaatsen kunnen wij iedere bedrijfswagen of vrachtwagen een gewenste oplegger of bovenbouw leveren, van hydraulische autolaadkranen tot tankopleggers, vanzelfsprekend gespoten in de bedrijfskleuren. 

We worden aangedreven door het besef dat we samen de klus klaren. We willen het elke dag een beetje beter en leuker doen, voor de klant, elkaar en onszelf. Onze medewerkers zijn een belangrijke motor achter ons bedrijf. Wij willen daarom al onze medewerkers bedanken voor de goede samenwerking. Uiteraard willen we ook onze klanten en relaties bedanken voor het gestelde vertrouwen!