DAF XG+ wint de BIGtruck cabinetest 2022!

Na het grote succes van vorig jaar organiseerde BIGtruck ook dit jaar een editie van de grote cabinetest! In totaal deden er acht truckmerken mee aan de test waaronder de 'Nieuwe Generatie DAF' met de mooie XG+ cabine. Elke cabine werd separaat besproken door de organisatie en had een eigen tabel met meetgegevens.

bigtruck-cabinetest-daf
'BIGtruck Cabinetest 2022 met acht deelnemende truckmerken' 

Cabines op meerdere punten getest

Om alle cabines te testen werd er een nacht geslapen in de trucks. Op deze manier werd er een goed beeld geschetst van de ervaring en het comfort van de cabine. Ligt het matras goed? Wat kan ik allemaal bedienen vanuit bed? Hoe ligt het bovenbed? Hoeveel opbergruimte heb ik? Wat zijn de technische snufjes? Etc.. Kortom alles werd uitgebreid getest. 

DAF XG+ uitgeroepen tot winnaar!

Goed nieuws want de DAF XG+ kwam als beste uit de test en is uitgeroepen tot grote winnaar! Het kon niet missen want DAF heeft als eerste truckfabrikant slim ingespeeld op de nieuwe Europese normen en afmetingen voor truckcabines. Alle Nieuwe Generatie DAF trucks zijn dan ook enorm verbeterd in comfort en ruimte en daarbij is de XG+ het echte paradepaardje.

Als DAF dealer zijn we enorm trots op het assortiment DAF trucks welke wij kunnen aanbieden. Met deze trucks zijn wij klaar voor de toekomst! Bekijk in deze video alles over de winnende DAF XG+ cabine!