Festivalgevoel op eerste Bakker Bedrijfswagens High Tech Carrière Event!

bakker bedrijfswagens high tech carriere event

Afgelopen weekend organiseerden wij op de vestiging in Barneveld het eerste high tech carrière event. Met het event willen we (jonge) mensen uit de regio laten kennismaken met het werk in trucktechniek.

De opzet van het event was die van een festival. Zo konden bezoekers niet alleen een kijkje nemen in de werkplaats en de nieuwste techniek bewonderen, maar ook een VR-game spelen, prijzen winnen, eten bij een foodtruck of meerijden in de nieuwste DAF-truck met oplegger!

foto2 event

Onze Sonja, HR-manager, spreekt van een geslaagde eerste editie: “Het event was druk bezocht met veel mensen uit Barneveld en omgeving. Heel mooi ook om te zien hoe enthousiast onze mensen zijn over het vak en dat graag delen met jonge mensen.” Tijdens het event was ook het HR-team aanwezig om geïnteresseerden te vertellen over werken bij Bakker Bedrijfswagens en direct vragen te beantwoorden. “We zijn een grote landelijke speler en dat is voor veel jonge mensen interessant. Ze kunnen met de nieuwste techniek aan de slag en we nemen de carrières van onze mensen heel serieus. We hebben onze eigen Bakker Academy en zetten zwaar in op werkplezier, opleiding en ontwikkeling van onze mensen.”

foto event 3

Na deze eerste editie zal het high tech carrière event in de rest van Nederland georganiseerd gaan worden. Met het event richten wij ons op de jonge techneut die helemaal aan het begin van zijn of haar schoolkeuze of loopbaan staat. Maar ook op de meer ervaren professional, die op zoek is naar meer ontwikkeling in z’n carrière. Bakker Bedrijfswagens heeft banen in de techniek, sales, magazijn en ondersteuning. Wij zijn een topspeler op het gebied van de verkoop, reparatie, onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens en bestelwagens en heeft 500 medewerkers in 20 vestigingen in Noord-, Midden- en Oost-Nederland.

geslaagd event bakker