Hamer breidt het wagenpark uit met 30 nieuwe Fiat Ducato's en 6 nieuwe DAF XD trucks

Hamer heeft recentelijk dertig nieuwe Fiat Ducato's en zes nieuwe DAF XD FAN trucks besteld bij Bakker Bedrijfswagens. In 2024 zullen de voertuigen worden afgeleverd. Wederom bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

hamer en bakker bedrijfswagens

Persbericht Hamer 30-10-2023:

Hamer heeft recentelijk 30 nieuwe Fiat Ducato-bussen en 6 nieuwe DAF XD-FAN aan haar wagenpark toegevoegd. De aanwinsten zijn verkregen via Bakker Bedrijfswagens in Apeldoorn. De Fiat Ducato’s dienen zowel ter uitbreiding als ter vervanging van oudere voertuigen. De DAF’s vervangen een aantal vrachtwagens met een Euro 5-motor. De levering van alle voertuigen staat gepland voor 2024.

De voertuigen worden verdeeld over de vestigingen in Apeldoorn, Assen, Uden en Kruibeke (België), daarnaast zal er ook een deel gaan naar zustermaatschappij Voets Installatietechniek. Door deze verdeling blijven we dicht bij de opdrachtgever en kunnen we ze vanuit het hele land blijven ontzorgen.

uitbreiding wagenpark hamer daf en fiat
'Deel van het huidige wagenpark van Hamer. De Nieuwe Generatie DAF rijdt al rond bij Hamer, volgend jaar ook de DAF XD.'

Opbouw en inrichting

Zowel de Ducato bussen als de DAF’s worden door zustermaatschappij FBS van de juiste inrichting en opbouw voorzien. Alle DAF voertuigen worden uitgerust met een container kabelsysteem. Met een container kabelsysteem kunnen we werkplaatscontainers naar de projectlocatie vervoeren om zo efficiënt materiaal en gereedschap te vervoeren. Voor extra veiligheid worden de voertuigen uitgerust met automatische transmissie, camera- en alarmsystemen. Bovendien wordt bij de inrichting rekening gehouden met veiligheid en ergonomie.

Zero emissie zones

De gekozen voertuigen voldoen aan de nieuwste veiligheids- en milieunormen en hebben allemaal de nieuwste Euro 6d motor. Een Euro 6d-motor produceert 97% minder stikstofuitstoot dan een Euro 1-motor. Door de aanschaf kan Hamer ook de komende jaren in de zero emissie zones blijven rijden.

Hamer bezit momenteel ongeveer 120 bussen, 85 vrachtwagens en 130 personenauto’s.

Samenwerking

Bakker Bedrijfswagens en Hamer werken al tientallen jaren samen. Bakker Bedrijfswagens is met twintig vestigingen en 500 medewerkers één van de grootste DAF dealers in Nederland. Naast DAF en Fiat Professional zijn ze ook officieel dealer van TATRA- en GINAF trucks en IVECO Daily bestelwagens. De afgelopen jaren hebben we regelmatig voertuigen bij Bakker Bedrijfswagens aangeschaft, altijd met een hoge mate van tevredenheid.

fiat ducato hamer
'Huidige Fiat Ducato's in het wagenpark van Hamer.'