Maak een Pitstop in de werkplaats van Bakker Bedrijfswagens

Kortgeleden hebben wij project ‘Pitstop’ uitgerold binnen alle werkplaatsen van Bakker Bedrijfswagens. Het idee is simpel. Plan een afspraak voor reparatie en onderhoud aan uw bedrijfswagen of truck en maak een Pitstop in één van onze werkplaatsen!

pitstop sent waninge

Project Pitstop, een moderne manier van reparatie & onderhoud

Werken met papieren werkorders is voor Bakker Bedrijfswagens geschiedenis want wij zijn overgestapt op moderne tablets. De monteur in de werkplaats is uitgerust met een tablet waarop hij een digitale werkorder opent. Aan de hand van deze werkorder gaat hij aan de slag met uw voertuig.

Komt de monteur onverwacht een defect tegen? Dan maakt hij direct een foto van het defect en stuurt deze samen met een opmerking door naar onze receptie. Onze receptionist belt u en vraagt om toestemming om het opgemerkte defect te repareren. Gaat u akkoord? Dan krijgt de monteur een melding op zijn tablet. Ondertussen is de monteur niet bij uw voertuig weg geweest en hij kan nu ook het opgemerkte defect toevoegen aan de lijst met werkzaamheden! 

Alle reparaties worden ondersteund met foto’s welke wij met u kunnen communiceren. Op deze manier ziet u daadwerkelijk wat er kapot is geweest aan uw voertuig. Tevens hebben wij op de tablets andere handigheden zoals een digitale APK checklist en digitale planning. Met het gebruik van tablets voorkomen wij fouten en besparen wij tijd! Onze monteurs hoeven de werkplaats niet te verlaten, ze hebben optimale focus voor uw voertuig.

Maakt u binnenkort een Pitstop bij Bakker Bedrijfswagens?

Bedrijfswagens en trucks, groot of klein, bij Bakker Bedrijfswagens kunnen wij nagenoeg alles repareren en onderhouden. Heeft u een voertuig die wel wat onderhoud kan gebruiken? Maak dan een Pitstop in onze werkplaats! Tot snel!

Werkplaats afspraak maken? Ga naar onze digitale werkplaatsplanner.

Onze werkplaatsen:

  • Emmen,  Phileas Foggstraat 22
  • Assen, Dr. A.F. Philipsweg 57
  • Hoogeveen, Voltastraat 40 
  • Stadskanaal, Steenhouwer 3
  • Zwolle, Ceintuurbaan 50
  • Hengelo, Robijnstraat 2