Nieuwbouw in Nijkerk en Hengelo voor Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens zet een grote stap vooruit met de bouw van gloednieuwe panden in Nijkerk en Hengelo! Onze huidige locaties voldoen niet meer aan de hedendaagse eisen, dus gaan we voor state-of-the-art faciliteiten op goed bereikbare locaties.

Nieuwbouw Nijkerk

Voor de nieuwbouw van het hoofdkantoor van Bakker Bedrijfswagens worden de vestigingen Amersfoort en Nijkerk samengevoegd tot één nieuwe grote vestiging aan een goed bereikbare en mooie kavel in Nijkerk!

Ons gloednieuwe hoofdkantoor herbergt niet alleen een moderne werkplek, maar ook een indrukwekkende showroom en aflevercentrum voor Trucks en bestelwagens. De toekomstgerichte werkplaats, met oog voor alternatieve brandstoffen, staat klaar om onze zware trucks te onderhouden. En het dakterras wordt dé plek om te genieten van het uitzicht op vooruitgang!

Nieuwbouw Hengelo

In Hengelo verrijst een eigentijds pand met 8 poorten, een strakke wasplaats, revisieruimte en containeropslag aan de rechterzijde. Aan de linkerkant verwelkomen we je bij de receptie, magazijn, verkoopkantoren en hoofdingang. Op de eerste verdieping bieden we een comfortabele kantine, was- en kleedruimte, techniekruimte en extra kantoorruimte. Een perfecte mix van functionaliteit en modern design!

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in onze nieuwe panden.