Paccar oplaadstations voor alle elektrische voertuigen

PACCAR Parts introduceert oplaadstations ter ondersteuning van de wereldwijde lancering van elektrische voertuigen. Deze opladers zijn ontworpen om onder alle omstandigheden probleemloos DAF elektrische trucks en ook andere elektrische bedrijfsvoertuigen op te laden.

  • Altijd een EV-oplaadoplossing die past bij uw transportbehoefte
  • De beste match met uw DAF LF / CF Electric voor nu en in de toekomst
  • CCS2 EU-connector: ook geschikt voor andere elektrische bedrijfsvoertuigen
  • Complete ontzorging: 2 jaar volledig onderhoud
  • CE-gecertificeerd conform de hoogste veiligheidsnormen
  • Draadloze updates en upgrades van software

De opladers van 120 kW en 180 kW zijn ontworpen voor snel opladen van alle elektrische voertuigen en zijn bedoeld voor wagenparken die op meerdere routes of zelfs in meerdere ploegen werken. De 180 kW-unit heeft voldoende vermogen om de meeste trucks in minder dan vier uur op te laden.

Vanaf 120 kW kunnen de meeste opladers meerdere voertuigen parallel opladen. Voor EV-wagenparken is de oplader van 350 kW een ultrasnelle voedingskast die één voertuig met volledig nominaal vermogen kan opladen of tegelijkertijd vermogen kan delen tussen twee voertuigen. De lader van 180 kW kan het vermogen zelfs verdelen over drie aansluitingen.

paccar oplaadstation

Voor het volledige assortiment oplaadstations voor elektrische
voertuigen geldt een garantie van twee jaar. De meeste opladers beschikken over RFID- of PIN-verificatie. En ze hebben allemaal een mobiele verbinding met een mobiel abonnement van twee jaar. Bij de opladers is een tweejarige serviceovereenkomst inbegrepen. 

Klanten kunnen de opladers bestellen bij DAF-dealers en TRP-verkooplocaties over de hele wereld. Ze kunnen kiezen uit meerdere snelle DC-laders tot 1000 V DC nominaal. PACCAR Parts biedt oplaadoplossingen op maat met oplaadvermogens van 20 kW tot 360 kW voor altijd de beste optie. Voor maximale flexibiliteit zijn mobiele laders leverbaar. Het model van 50 kW ondersteunt de dagelijkse werkzaamheden van een afzonderlijke truck in wagenparken met middelgrote en zware trucks.