PreZero neemt een mooie DAF XD achterlader in ontvangst!

PreZero heeft deze mooie DAF XD FAG 6x2 achterlader in ontvangst genomen! Deze combinatie is afgeleverd door onze Bakker Bedrijfswagens Techniek locatie in Hoogeveen. De FAG uitvoering is het ideale voertuig voor achterlader opbouwen ten behoeve van vuilnisinzameling, nu ook als nieuwe generatie XD leverbaar! 

Nieuwe DAF XD PreZero

In samenwerking met VDK Nederland

De DAF is in samenwerking met VDK Nederland afgeleverd. VDK Nederland is importeur van VDK Waste Systems en ze leveren kraakpers-opbouwen met bijbehorende containerbeladingen. Zo ook op de mooie DAF XD. VDK kraakperswagens onderscheiden zich door hun lage TCO. In combinatie met het lage geluidsvolume, lange technische standtijden en de standaard geleverde veiligheidsmaatregelen is een VDK een verantwoorde keuze.

DAF XD FAG achterlader prezero

Afgeleverd door Bakker Bedrijfswagens Techniek

De DAF is vandaag, donderdag 1 juni 2023, afgeleverd door onze afdeling Bakker Bedrijfswagens Techniek. Wij kunnen hier speciale en specifieke werkzaamheden verrichten aan uw voertuig. Het betreffen niet alledaagse werkzaamheden. Denk hierbij aan onder andere kraansystemen, laadkleppen, huisvuilinzamelsystemen en hydrauliek. 

DAF XD achterlader Bakker Bedrijfswagens techniek

DAF XD in het wagenpark van PreZero

PreZero is nog een vrij nieuwe naam in Nederland. Toch zijn ze al jaren actief, net als in het buitenland. Ze halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. PreZero zorgt ervoor dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z'n allen weggooien.

daf achterlader bij Bakker Bedrijfswagens Techniek

Wij bedanken alle betrokken partijen voor de goede samenwerking en wensen PreZero veel succes met hun nieuwe aanwinst!