Vernieuwde Fiat Doblò 'S' en Trekking

De Doblò staat bekend als een bedrijfswagen met grote laadcapaciteit en efficiënte benutting van de beschikbare ruimte met een uitgebreid en veelzijdig aanbod. De nieuwe generatie Doblò S E6D is verkrijgbaar in een standaard uitvoering en een nieuwe Trekking uitvoering met offroad looks. De Doblò is leverbaar in:

  • Gesloten bestel: L1H1 (met optioneel hoog dak)
  • L2H1 (Cargo Maxi)
  • L2H2 (Cargo Maxi XL)

Fiat Doblo Trekking

Lager brandstofgebruik

De Fiat Doblò is voorzien van een vernieuwde 1,6 MultiJet2 Euro 6D motoren met 90, 105 of 120 pk. Door de toepassing van deze specifieke technologie, welke door Fiat Professional is ontwikkeld om aan de emissienormen te voldoen, heeft de Doblò een lager brandstofverbruik en is wel tot 4% zuiniger.

Standaard voorzieningen

De Doblò is voorzien van het nieuwe multimediasysteem met 7 ”touchscreen met een ingebouwde Apple CarPlay en Android Auto ™ -compatibiliteit en de Mopar® Connect connectiviteitsdiensten. De stoere Doblò Trekking is standaard voorzien van:

  • Dakdragers
  • Specifieke voor- en achterbumpers met zogenaamde skidplates,
  • Trekking flankstootlijsten
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel met verstelbare rugleuning, armleuning en lendesteun. 


De Doblò Trekking is leverbaar met de zuinige MultiJet2 Euro 6D turbodieselmotor van 105 en 120 pk

Veilig voor ieder wegdek

Een ander voordeel van de Fiat Doblo is dat de Trekking uitvoering iets hoger op zijn wielen staat en dankzij het "Traction+" systeem stuurt hij eenvoudig en veilig over ieder wegdek. Ook is er volop aandacht geweest voor rij- en gebruikerscomfort. Zo is de bedrijfsauto voorzien van airconditioning en rechter zijschuifdeur, 7” touchscreen multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Auto TM. Met onder meer de nog steeds standaard aanwezige B-Link achterwielophanging blijft de Fiat Doblo S de benchmark in haar klasse voor wat betreft wegligging en laadvermogen.

Interesse?

Heeft u interesse in deze nieuwe Ducato of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.