Fiat E-Ducato
Offerte aanvragen

Fiat E-Ducato

De E-Ducato is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen in de Fiat Professional range. De E-Ducato voldoet qua ontwikkeling en ontwerp aan de hoge kwaliteitsnormen van de FCA Group. Een koploper op gebied van technologische innovatie en veelzijdige inzetbaarheid. 

Technische gegevens Elektrische Ducato

De E-Ducato is leverbaar in de uitvoeringen:

  • Gesloten bestelwagen
  • Chassis cabine
  • Personenvervoer

Iedere uitvoering heeft, zoals we de Fiat Ducato kennen, weer zijn eigen mogelijkheden. De gesloten bestelwagen is leverbaar in 3 lengtes en 3 hoogtes met een laadvermogen tot 1.900 kg. De chassis cabine is een perfecte oplossing voor alle bedrijfstypes en personenvervoer variërend van 5 tot 9 zitplaatsen.

100% Elektrische Ducato
FIAT E-Ducato

De Elektrische Ducato is klaar voor elke klus

Mobiliteit zonder uitstoot, veelzijdig inzetbaar en klaar voor de toekomst. De E-Ducato is 100% elektrisch en 100% Fiat Ducato. Aan boord is er een controle display die handige en slimme functies weergeeft. Je kan bijvoorbeeld het voertuig voorverwarmen of koelen en tijdens het rijden de juiste rijmodus kiezen die past bij specifieke behoeften. 

Keuze uit twee batterijconfiguraties

Er kan worden gekozen tussen twee batterijconfiguraties. Een batterij met drie modules met 47kWh voor een bereik van 220 km of een batterij met vijf modules met 79kWh voor een bereik van 370 km. De batterij kan op vier verschillende manieren worden opgeladen. Dit kan met de smart-charge-plug, die zowel geschikt is voor AC-laden (wisselstroom) als DC-laden (gelijkstroom). Er is keuze uit verschillende laadpuntvermogens, bij AC-laden is dat 7kW, 11kW en 22kW en bij DC-laden is dat 50kW. Wanneer er wordt opgeladen aan een laadpaal met 22kW vermogen, kan ongeveer in een uur tijd genoeg stroom voor zo'n 100 kilometer worden geladen. (Voorlopig vastgesteld op basis van NEDC-cyclus voor de L2H1).

  • 3 modules batterij - max.220km - 47kWh
  • 5 modules batterij - max.370km - 79kWh
  • Vier oplaadmogelijkheden

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

Fiat E-Ducato
Elektrische Ducato Fiat E-Ducato