DAF LF

De DAF LF heeft vele unieke eigenschappen. Het is een toonaangevende distributietruck voor zowel transporteurs als chauffeurs. De DAF LF onderscheid zich in:

  • Toepassing van dakspoilers en fenders. Deze verlagen onder meer het brandstofgebruik met 4%
  • Portier met een tweede ruit, welke de veiligheid verbetert bij stadsdistributie
  • DAF Connect fleet-managementsysteem voor de hoogste transportefficiency
  • Optimalisatie van de aandrijflijn voor maximale brandstofefficiency
DAF LF rechterzijde
DAF LF zijkant

Sterke punten DAF LF

  • Geoptimaliseerd voor stadsdistributie
  • Ideale werkomgeving
  • Hoog laadvermogen
  • Uitstekende wendbaarheid

Het interieur van de DAF LF

In de DAF LF is veel aandacht besteedt aan het interieur. Zodra de chauffeur in de cabine stapt ervaart hij of zij van een kwalitatief hoog comfort, gebruikersgemak en veiligheid. Zo heeft het verwarmings- en ventilatiesysteem extra capaciteit, waardoor snel een aangename temperatuur wordt bereikt in de cabine. Daarnaast bevat de Driver Performance Assistent (DPA) nog meer tips om zuiniger te ruiden. De DAF LF is standaard uitgerust met de modernste comfort- en veiligheidssystemen. Deze omvatten een volledig remsysteem en Adaptive Cruise Control (ACC). Met de geïntegreerde Forward Collision Warning (FCW) als AEBS (geavanceerd noodremsysteem) wordt de chauffeur gewaarschuwd bij het risico op een aanrijding en remt het voortuig automatisch af in een noodsituatie.

DAF LF is uniek in zijn soort

De DAF LF heeft een uniek programma motoren, transmissies en achterasreductie. Hiermee ontvangt u met de DAF LF de hoogste betrouwbaarheid en brandstofefficiency, uitstekende prestaties, lage emissies en een ongeëvenaard chauffeurscomfort. Zo heeft de DAF LF een krachtige viercilinder 4,5-liter PACCAR PX-5 en de zescilinder 6,7-liter PACCAR PX-7. Voor lichte stadsdistributietoepassingen biedt DAF LF een nieuwe uitvoering met een compacte viercilinder 3,8-liter PACCAR PX-4 motor. Uiteraard voldoen de PACCAR PX-motoren aan de huidige emissie-eisen. Door speciale software, maakt het mogelijk om het geluid bij laden en lossen te beperken tot slechts 70 dB(A).

Chassis, perfecte basis om op te bouwen

Door de volledig geoptimaliseerde ophanging, groot laadvermogen, hoogwaardige assen en optimale opbouwvriendelijkheid biedt de LF DAF de perfecte basis. Zo biedt de LF DAF de grootste laadmogelijkheden in zijn klasse, dankzij de ruime keuze aan chassislengtes en wielbasis. De maximale wielbasis van 6,90 meter resulteert in een mogelijke laadlengte van meer dan 9 meter. Uniek in dit segment. Door tal van vernieuwingen is de opbouwvriendelijkheid van DAF LF nog verder verbeterd. De chassis kan door al zijn mogelijkheden in de fabriek worden geconfigureerd voor elk type opbouw.

DAF LF truck
DAF LF, een toonaangevende distributietruck

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

DAF LF
DAF LF voorkant