Vanafprijs

€ 19.750

Laadlengte tot

4,07 M

Laad volume tot

17,00 M³

Vermogen tot

180 PK

Fiat Ducato

Een Fiat Ducato kopen?

Met het modelaanbod van meer dan 10.000 verschillende combinaties en versies is er altijd een Ducato die aan al uw eisen voldoet. De Fiat Ducato is een bedrijfswagen die uitblinkt in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid.

Fiat Ducato zijkant
Fiat Ducato op de weg

Sterke punten Fiat Ducato

  • Handgeschakeld of 9-traps automaat
  • Nieuwste infotainmentsystemen
  • Combineert maximaal vermogen met minimale emissies
  • Betrouwbaar en robuust

Fiat Ducato automaat

De nieuwe 9-traps automaat is een volautomatische versnellingsbak. Het overschakelen tussen de negen beschikbare overbrengingen verloopt uitermate efficiënt en soepel. De Fiat Ducato rijden in combinatie met deze 9-traps automaat zorgt voor de meest ontspannen en aangename rijervaring. Verlaagd tevens het brandstof gebruik en verhoogt de rijveiligheid. Hierdoor kan de bestuurder zich volledig concentreren op het verkeer. Deze automatische versnellingsbak is leverbaar op de 140pk, 160pk en de 180pk dieselmotor.

Fiat Ducato Automaat
Fiat Ducato automaat

Moderne technologie

Eenvoudig en doelmatig gebruik van de dashboardinstrumenten is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Daarom biedt de Ducato de nieuwste Infotainmentsystemen die uw dagelijks werk makkelijker en efficiënter maken. Zo is er een UconnetTM-systeem met 5-inch kleuren touchscreen aanwezig, dat naar keuze kan worden uitgebreid van een DAB-ontvanger voor digitale radio. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een variant met 7-inch scherm en ondersteuning van Apple Carplay en Android AutoFM. Dit geïntegreerde navigatiesysteem biedt de mogelijkheid om de afmetingen en het gewicht van het voertuig in te voeren, zodat smalle straten, te lage viaducten en bruggen met een gewichtsbeperking bij de routebepaling worden vermeden. Tot slot biedt het cabine-interieurs van de Ducato de mogelijkheid om eigen elektronica aan te sluiten, dat leidt tot een optimaal gebruikersgemak.

Veiligheid Fiat Ducato

De Ducato biedt innovatieve rijassistentiesystemen, welke slimme sensoren bevat. Systemen als Rear Cross, Path Detection, Full Brake Control en Blind Spot Assist nemen andere verkeersdeelnemers en obstakels waar die zich buiten uw blikveld bevinden. U wordt tijdig gewaarschuwd, zodat u hier tijdig op kunt anticiperen. Waar nodig grijpen ze zelfstandig in om uw lading te beschermen.

Afmetingen Fiat Ducato en dubbele cabine

De Ducato is leverbaar in verschillende lengte en hoogte uitvoeringen. De keuze is afhankelijk wat u wilt vervoeren. De uitvoeringen variëren van de kleinste uitvoering met een lengte 1 en hoogte 1 (L1H1) tot de grootste uitvoering met een lengte 4 en hoogte 3 (L4H3).

Wanneer er meerdere personeelsleden mee gaan op de klus dan kan een dubbele cabine de ideale oplossing zijn. De Fiat Ducato is vanaf de fabriek te bestellen met een dubbele cabine, maar wij bieden ook mogelijkheden om achteraf een dubbele cabine in de Ducato te laten zetten.

Fiat Ducato Bedrijfswagen
Fiat Ducato met dubbele cabine

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

Fiat Ducato
Fiat Ducato