Fiat E-Scudo
Offerte aanvragen

Fiat E-Scudo

Overweegt u om de overstap te maken op elektrisch rijden? Wilt u verzekerd zijn dat u toegang behoud tot alle steden, zodra er meer milieuzones worden ingesteld? Bekijk dan de mogelijkheden die de E-scudo u biedt. Wanneer u kiest voor de E-scudo dan kunt u rekenen op een zeer krachtige aandrijflijn met een bereik van wel 330 kilometer in combinatie met een topsnelheid van 130 km/h. 

Technische gegevens E-Scudo

  • Keuze uit een pakket van 50 kWh en een pakket van 75 kWh. Met 50 kWh batterij garandeert een maximale actieradius tot 230 km*.  Met 75 kWh batterij kunt een maximale actieradius bereiken van 330 km*.
  • Veel laadcapaciteit, met een laadvolume oplopend tot 6,6 m3 
  • Laadvermogen tot wel 1.4 ton

*WLTP-waarde gecombineerde rijcyclus 

Elektrisch rijden
E-Scudo

Innovatieve functies binnen handbereik

De nieuwe Scudo heeft een tal van innovatieve functies binnen handbereik. Zo is de E-Scudo voorzien van Magic Cargo-doorlaadmogelijkheid. Ideaal voor vervoer van lange voorwerpen. Door het openen van een luik achter de bijrijdersstoel kan de interne lengte worden vergroot tot wel 3,32 meter voor de Compact-bestelwagen. Bij de standaarduitvoering is dit 3,67 meter. Kiest u voor de Maxi uitvoering dan heeft u ruimte tot wel 4,02 meter. De E-Scudo biedt ook nog eens ruimte voor 3 personen. In de E-Scudo kunt u eenvoudig gebruik maken van elektrische inklapbare achteruitkijkspiegels en plug-ins.

Optimale flexibiliteit 

De elektrische versie van de Fiat Scudo biedt ook een flexibiliteit dankzij twee batterijgroottes: 50 en 75 kWh, een AC-laadcapaciteit tot 11 kW.  Een gewone laadpaal levert wisselstroom, waarmee u kunt AC-laden. De bedrijfswagen zet elektriciteit met een ingebouwde omvormer om in gelijkstroom ofwel DC tot 100 kW om de grotere batterij in 45 minuten tot 80% op te kunnen laden. Wilt u ervaren hoe de E-Scudo rijdt en of deze bestelwagen bij uw bedrijf past, vraag dan eenvoudig en snel een proefrit aan. 

E-Scudo

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

Fiat E-Scudo
Fiat E-Scudo