Fiat Scudo

Maak kennis met de Fiat Scudo bestelwagen van Fiat Professional. Een multifunctionele bedrijfswagen die voor iedere ondernemer een oplossing heeft. De nieuwe Scudo is verkrijgbaar als 100% elektrische E-Scudo of in een dieseluitvoering. Er is keuze uit een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Welke vraag u ook heeft er is altijd een Scudo die aan uw wensen voldoet.    

bestelwagen fiat scudo
nieuwe fiat scudo

Sterke punten Fiat Scudo

  • Elektrisch of diesel
  • Hoge laadcapaciteit
  • Rijdt als een personenauto
  • Leverbaar met 8-traps automaat

Aandrijflijnen van de nieuwe Fiat Scudo

Twee wegen, één bestemming. Als u kiest voor een Scudo met dieselmotor heeft u de keuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen, waarvan de 2,0-liter versie kan worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie. De krachtigste uitvoering beschikt over 180pk.

De elektrische motor (de E-Scudo) is ook beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes. Daarbij is het laadvermogen en laadvolume hetzelfde als bij de dieselversies. Er kan een keuze gemaakt worden tussen verschillende accu's, 50 of 75 kWh, afhankelijk van de behoeften van uw werkzaamheden. Afhankelijk van de keuze kan een bereik tot 330km* op een volle accu worden bereikt. *WLPT-waarde gecombineerde cyclus.

Afmetingen Fiat Scudo

De nieuwe Scudo is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Zo is de bestelwagen leverbaar in L1H1, L2H1, L3H1 maar ook als chassis cabine voor verdere opbouwmogelijkheden. Kies uit gesloten bestel of dubbele cabine met plek voor maximaal 6 personen.  

afmetingen fiat scudo

Ontspannen achter het stuur

Zodra u instapt in de Fiat Scudo ervaart u het rijcomfort van een personenwagen. Het interieur is van luxe gemakken voorzien en dankzij de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel zit u ontspannen achter het stuur. Al is uw werkdag nog zo lang. 

De nieuwe Scudo biedt de nieuwste connectiviteit- en infotainment-technologie. Zo kunt u kiezen voor een 7' inch touchscreen met handige apps en ingebouwde navigatie. Ook maakt Android Auto en of Apple CarPlay de rit een stuk aangenamer.

interieur fiat scudo 

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

Fiat Scudo
model fiat scudo