GINAF X6

Als we het hebben over de ongeëvenaarde prestaties op de weg en in het terrein met zware lading dan hebben wij het over de GINAF X6-serie. De X6-serie is het conversievoertuig van truckmerk GINAF, welke gebouwd wordt op basis van de DAF CF-serie met een euro 6 motor. Met uitgebreide mogelijkheden kunnen wij een GINAF, geheel afgestemd op uw specifieke transportbehoeftes, aan u leveren. 

GINAF X6  is een krachtpatser
GINAF X6 combinatie van twee sterke truckmerken

GINAF ideale truck voor middel- tot zware segment 

De GINAF X6 is een krachtpatser die garant staat voor ongeëvenaarde prestaties op de weg en in het terrein. De ideale truck voor het middel- tot zware segment van de bouwsector en voor het container- en tanktransport. Deze GINAF beschikt, net als iedere andere GINAF, over een hoog laadvermogen. Dit levert u het voordeel van hoog rendement en lage kosten. In combinatie met de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden en het maatwerk dat wij leveren, krijgt u uw unieke, aan uw wensen voldoende GINAF X6.

Combinatie van twee sterke truckmerken

De X6 is een conversievoertuig op basis van de DAF met een EURO 6 motor. Deze PACCAR MX-11 of MX-13 motoren met vermogens van 367 tot 530 pk staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid, krachtige prestaties en lage brandstofverbruik.

Voor de versnellingsbak kan gekozen worden voor een handgeschakelde of een TraXon automatische schakelende versnellingsbak met 12 of 16 versnellingen.

Configuraties variëren van 6x4 tot 10x8

Door de juiste configuratie van de assen kan de X6 zware ladingen vervoeren en bereikt daarmee het maximale wettelijk voertuiggewicht. Er zijn vele as-configuraties mogelijk die variëren van 6×4 tot 10×8 en ieder voertuig is te voorzien van HPVS en EVS.

Voorassen:

  • Max. 10 ton niet aangedreven, gestuurde as;
  • Max. 9 ton aangedreven, gestuurde HydroAxle+


Achterassen:

  • Tandem widespread
  • Tridem widespread


De maximale wettelijke aslast is 11,5 ton. De laatste achteras van ieder X6-model is een aangedreven gestuurde, starre as.

ginaf-trucks-mixer
GINAF X6, de ideale truck voor het middel- tot zware segment

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

GINAF X6
GINAF X6