HPVS en EVS
Offerte aanvragen

HPVS en EVS

Het HPVS (Hydro Pneumatisch Veer Systeem) zorgt voor een evenredig verdeelde aslast en stabiliteit. Hierdoor wordt het mogelijk de maximaal toegestane GVW's volledig te benutten. Het EVS (Elektronisch Voertuig Stuursysteem) zorgt in combinatie met HPVS voor de besturing van de starre achteras.

GINAF truck
GINAF truck met Hydro Pneumatisch Veer Systeem

Elektronisch Voertuig Stuursysteem

Het Elektronisch Voertuig Stuursysteem (EVS) zorgt in combinatie met het HPVS voor de besturing van de starre achteras. De wieluitslag van de vooras wordt elektronisch ‘vertaald’ in een corresponderende hoekverdraaiing van de starre as met dubbellucht. EVS-gestuurde trucks zijn hierdoor zeer behendig in het korte werk. De wielen van de EVS gestuurde as lopen mee in de ‘sporen’ van de overige assen.

Mede door de jarenlange ervaring in het bouwtransport is het EVS bij uitstek bestand tegen het zware off-road gebruik. Het systeem is er dan ook op gemaakt om de aanslagen van zand en stof bij inzet in ’t zware terrein, te weerstaan.

Hydro Pneumatisch Veer Systeem

Het Hydro Pneumatisch Veer Systeem (HPVS) zorgt voor evenredig verdeelde aslast van alle HPVS-geveerde assen en stabiliteit. HPVS-geveerde transportmiddelen leveren een bijdrage aan een doelmatiger gebruik, een hoger rendement en tal van logistieke voordelen in de praktijk van het bouw-, container- en verwant transport.

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

HPVS en EVS
GINAF truck