IVECO Daily MY22
Offerte aanvragen

IVECO Daily MY22

Wilt u duurzaam ondernemen?

In een snel veranderde wereld, waar automatisering steeds grotere rol inneemt, heeft de IVECO Daily MY22 een grote stap voorwaarts gezet als het gaat om autonoom rijden en intelligente veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor is het voertuig uitgerust met een groot aantal sensoren dat een positieve impact heeft op de verkeersveiligheid. In de afgelopen 40-jarig bestaan van IVECO Daily MY22 is de cabine voortdurend verder ontwikkeld tot een eersteklas werkplek.

Iveco Daily My22
Iveco Daily My22

Sterke punten IVECO Daily MY22

    • Innovatie speler in de markt
    • Afgestemd op uw gebruik van het voertuig
    • Tot 6% brandstofbesparing in combinatie met de beste schakelprestaties en precisie in zijn klasse
    • 18% langere levensduur
    • Geen olieverversing nodig

Maak uw mobiele kantoor

U kunt van uw nieuwe Daily MY22 een mobiel kantoor maken. Dit kunt u doen door de op Android gebaseerde multimediasysteem voorzien met onder meer: DAB+ digitale radio, navigatie, achteruitcamera en bedieningstoetsen op het stuurwiel. Tevens is de Daily MY22 voorzien van een perfecte smartphone houder en beschikt over Qi-technologie voor draadloos opladen. Het interieur is zodanig geoptimaliseerd dat deze geschikt is om veelvuldig uit te stappen voor leveringstaken, doordat de zitting en de rugleuning zijn uitgevoerd in traagschuim.  Dit is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt, langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Ook wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte, waardoor het zitcomfort wordt verhoogd.

Stressvrij door de spits

Door de aanwezigheid van Advanced Driver Assistance Systems helpt de Daily u in lastige verkeerssituaties de juiste beslissing te nemen. Hierdoor kunt u ontspannen achter het stuur zitten. Ook verlagen ze het risico op ongevallen, zowel op de snelweg als in de stand. Tijdens de spits kunt u gebruik maken van de knop Queue Assist. Door het gebruik van deze knop wordt automatisch een zelf te bepalen veilige afstand tot voorliggers aan gehouden en stopt automatisch wanneer het verkeer tot stilstand komt.

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

IVECO Daily MY22
Iveco Daily My22