IVECO Daily BE-trekker
Offerte aanvragen

IVECO Daily BE-trekker

Wendbaar en hoge laadcapaciteit

De Daily Trekker kenmerkt zich als betrouwbaar en robuust. Het voertuig is uitermate geschikt in de stad. Tevens heeft de Daily Trekker een hoge laadcapaciteit. Deze kenmerken hebben een positieve invloed op de productiviteit. De Daily Trekker is gebaseerd op de Daily Chassis Cabine. Deze is zo ontworpen om u te helpen uw bedrijf te verduurzamen en winstgevend te maken.  

Iveco Daily BE trekker
Iveco Daily BE trekker

Sterke punten IVECO Daily BE-trekker

    • Biedt de prestaties en het comfort van een auto en het laadvermogen van een vrachtwagen
    • Is uitgerust met een pneumatisch remsysteem om de trailer veilig te laten remmen
    • Basisuitrusting is gebaseerd op de Daily Chassis-Cabine
    • Is ideaal om vee, machines, auto's en grootvolumetransport in te vervoeren

Beschikbaarheid IVECO Daily BE-trekker

De Dailly BE-trekker is beschikbaar in verschillende varianten. Zo is deze leverbaar met een krachtige viercilinder dieselmotor met 210 pk, sterke 3.0 liter-motor en een maximaal koppel van 470 Nm. Maar de Daily BE-trekker is ook verkrijgbaar met duurzame 136 pk, 3.0 liter Natural Power-motor. Hiermee worden lagere emissieniveaus behaalt dan de standaarden die worden opgelegd.

Veilig en ontspannen

Met de IVECO Daily BE-trekker kunt u soepel in het verkeer manoeuvreren door de nieuwe elektrische stuurbekrachtiging. Doordat het trillingen dempt in het stuurwiel en onbalans compenseert in de wielen, wordt een vertrouwd gevoel gecreëerd bij de bestuurder. Tot slot is de IVECO Daily BE-trekker voorzien van ADAS dat een tal van voordelen biedt als het gaat om veiligheid op de weg. Denk hierbij aan de toepassing van een Queue assist, een Adaptive cruise control en een Advanced emergency braking system. 

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

IVECO Daily BE-trekker
Iveco Daily BE trekker