Afleveringen nieuwe generatie DAF trucks komen nu echt los

De aflevering van de nieuwe generatie DAF trucks komen nu echt los. Onlangs werden er heel wat nieuwe modellen vanuit onze vestigingen afgeleverd aan onze klanten, zoals bij:

  • Brugge Transport in Onstwedde trapt af en neemt als eerste een hele mooie DAF XG in ontvangst! Deze XG is van alle luxe gemakken voorzien en biedt de chauffeur optimaal comfort. De DAF zal gaan rijden vanuit de Benelux naar landen zoals Duitsland en geheel Scandinavië. 

Brugge Transport DAG XG

  • Wind Transport in Mussel heeft een DAF XG 480 Lowdeck met een hydrauliekset voor de moving floor oplegger in ontvangst genomen. De hydrauliek installatie is door Donk Carrosserieën uit Emmen ondergebracht in een mooie kist aan het chassis. Daarnaast koos Wind Transport voor de XG cabine met conventionele spiegels en stand airco op het dak. De nieuwe DAF ziet er geslaagd uit. Binnenkort neemt Wind Transport een tweede DAF XG in ontvangst.

wind transport daf xg

  • Hartman Expeditie heeft de eerste DAF 530 XG+ in gebruik genomen. De 4x2 trekker met de grootste cabine die DAF levert wordt ingezet voor transport naar Scandinavië. Hartman Expeditie is voorzien van onder meer een geïntegreerde standairco, een zonneklep en de krachtigste motor die DAF levert, met 530 pk. Ook staat er een dubbele set luchthoorns op het dak. 

hartman daf xg plus

  • Meilof Smilde, loonbedrijf Meilof uit Smilde heeft twee nieuwe generatie DAF’s XF afgenomen. Deze DAF’s wordt ingezet voor het vervoer van mest en zijn al een halve eeuw een begrip in de wijde omgeving wanneer het gaat om loonwerk, grondverzet en mestdistributie.  Het familiebedrijf kiest al jaren voor het merk DAF. De eerste truck werd 34 jaar geleden geleverd. De nieuwe DAF XF zijn uitgerust met een 450 pk moter en een nieuwe spiegelset. Ook zijn de nieuwe trucks voorzien van een conventionele handrem. 

meilof nieuwe daf xf

  • HTH Ermelo gaat op pad met een hele dikke DAF XG! Het is de eerste XG in een serie van 4 nieuwe trucks. HTH Ermelo organiseert en verzorgt het volledige transporttraject voor klanten binnen heel Europa. 

HTH Ermelo DAF XG

Klik op een klantnaam om alle foto's van een aflevering te bekijken! Bent u ook op zoek naar een nieuwe truck en wil je graag meer informatie over de nieuwe generatie DAF trucks? Ga naar - Nieuwe Generatie DAF trucks - en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte!