Alles over de nieuwe DAF 2021

We kennen DAF als een leverancier van eerste klas trucks en diensten waarbij gestreefd wordt naar de hoogste transport efficiency. Op dit moment staat de huidige range, de DAF XF, CF en LF als een huis en worden ze wereldwijd in grote aantallen verkocht. Maar er is nieuws op komst! Komt er een gehele nieuwe DAF truck range? Of krijgen de DAF XF, CF en LF één of meerdere versterkingen?  

Bekendmaking nieuwe DAF! - 9 juni 2021

Nieuwe daf 2021 trucks

DAF zet de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% hogere brandstofefficiency, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe!

Bekijk hier alle informatie en foto's van de nieuwe DAF trucks: /Nieuwe-DAF-Trucks-2021

 

Update nieuwe DAF - 7 juni 2021

Hold on tight, it's coming closer!

Update nieuwe DAF - 5 juni 2021

Nog maar vier dagen! Vergeet je niet in te schrijven voor de online bekendmaking op www.startthefuture.com

Update nieuwe DAF - 3 juni 2021

Over zes dagen wordt de nieuwe DAF onthuld! Noteer 09-06-2021 15:00 uur in de agenda! 

Update nieuwe DAF - 27 mei 2021

Get ready for the future of driver comfort. Ook voor het comfort van de chauffeur gaat er veel veranderen in positieve zin! Ook zo benieuwd naar het compleet nieuwe interieur? 

Update nieuwe DAF - 20 mei 2021

Nog 20 dagen, 5 uur en 32 minuten... de officiële countdown is begonnen! Wil jij erbij zijn? Zorg dan dat je staat ingeschreven voor de uitnodiging voor de online bekendmaking van de nieuwe DAF. Inschrijven kan op www.startthefuture.com 

Update nieuwe DAF - 13 mei 2021

De tweede teaser staat online; Get ready for the future of efficiency! 

Update nieuwe DAF - 7 mei 2021

Ben je klaar om de toekomst te starten? DAF Trucks NV heeft vandaag, 7 mei 2021, de eerste teaser video gepubliceerd op alle media kanalen van DAF over de New Generation DAF (NGD)! Ook wij hebben als Bakker Bedrijfswagens, officieel DAF dealer, de video uiteraard met jullie gedeeld op onze social media kanalen. Bekijk hieronder nogmaals de video, dit beloofd al veel goeds voor de nieuwe DAF! 

Schrijf je nu in voor de bekendmaking van de nieuwe DAF

De kick-off van de bekendmaking van de nieuwe DAF is begonnen. DAF deelt namelijk niet alleen een teaser in de vorm van een video maar ook een website link. Via deze website kan je je inschrijven zodat je op de hoogte wordt gehouden over de meest recente ontwikkelingen. Tevens zul je een uitnodiging krijgen om het live evenement bij te wonen waarbij de nieuwe DAF zal worden onthuld!

Mis het niet en zorg ervoor dat je staat ingeschreven voor de uitnodiging. Inschrijven kan via de officiële pagina van DAF op www.startthefuture.com

Meerdere nieuwe DAF test trucks gespot

Al enkele maanden lang verschijnen er foto's online van de nieuwe DAF test trucks. Eerst werden de DAF trucks gespot met de zwarte camouflage panelen en sinds kort geeft DAF meer bloot. Zo zijn de zwarte camouflage panelen verdwenen en worden de vormen van de nieuwe truck beter zichtbaar. Op het eerste gezicht een echte moderne truck met een aerodynamische vormgeving. De cabine is t.o.v. de huidige DAF modellen totaal anders en ook het exterieur zal vernieuwd worden. Ook opvallend is dat er trucks worden gespot zonder spiegels maar met camerasystemen. We zijn benieuwd! 

nieuwe daf prototype 1

'Prototype DAF met zwarte camouflage panelen. Bron Stefan Engels Fotografie.' 

nieuwe DAF 2021 prototype

'Foto van de nieuwe DAF waarbij al meer te zien is van het exterieur. Bron Dimetra-Holland transport.'