DAF XD

Start de toekomst van distributie met de nieuwe DAF XD

DAF luidt de toekomst van distributie in met de nieuwe XD. Deze stelt een gedurfde norm voor het segment, met spannende nieuwe functies die echt een verschil maken.

  • Beste directe zicht voor drukke stedelijke gebieden.
  • Eenvoudige opstap met twee treden voor chauffeurs die vaak in en uit de cabine klimmen.
  • Een uiterst comfortabele zitpositie met meer verstelmogelijkheden dan ooit tevoren.
  • Leverbaar als XD, XDC (construction uitvoering) en XD Electric (100% elektrisch).
daf xd trekker
daf xd bakwagen

Altijd de juiste cabine met de DAF XD

De nieuwe generatie DAF XD wordt geleverd met een Day Cab, Sleeper Cab of Sleeper High Cab in een compleet assortiment 4x2- en 6x2-asconfiguraties, zowel trekkers als bakwagens. Uit het assortiment dakspoilers kunt u een dakspoiler kiezen die past bij uw trailers of opbouwen. Op deze manier kunt u altijd het beste voertuig voor uw specifieke toepassing selecteren.

Uitstekende veiligheid en comfort

Tegenwoordig gelden er in groene leefbare steden strenge eisen voor distributievoertuigen. Ze moeten stiller en schoner zijn en kwetsbare weggebruikers beschermen. De stadsvriendelijke nieuwe generatie XD zit boordevol innovaties die dit mogelijk maken en stelt nieuwe normen voor veiligheid, efficiëntie en chauffeurscomfort.

DAF XDC ontworpen voor de bouwsector

Om te voldoen aan de specifieke eisen van ondernemers in de bouwsector, is de DAF XDC (construction) voor speciale toepassingen en bouwtoepassingen leverbaar met enkele of dubbele aandrijving en ontworpen voor de zwaarste werkzaamheden onder ruwe omstandigheden. De Nieuwe Generatie XDC is leverbaar met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor. 

De XDC biedt dankzij een laag eigengewicht een hoog laadvermogen. De truck heeft een grote oploophoek en een grote boedemvrijheid. De TraXon geautomatiseerde transmissie is leverbaar met speciale software-instellingen voor een uitstekend rijgedrag, zowel op de weg als off-road. De DAF XDC is ideaal voor bijvoorbeeld betonmixer, portaal of kipper toepassingen. 

daf xd en xdc trucks

Aangepaste vormgeving van de DAF XDC

De XDC is speciaal ontworpen voor off-road- en bouwtoepassingen en heeft een 3-delige robuuste stalen bumper, radiateurbescherming, geïntegreerde mistlampen en een grotere bodemvrijheid. Deze praktische aanpak voor inzet onder zware omstandigheden strekt zich ook uit tot het interieur, met zeer duurzame vinyloppervlakken en voorbereiding voor schakelaars met vaste bedrading voor de opbouw. Zo blijft het premium interieur gevoel behouden nadat de opbouwwerkzaamheden zijn voltooid.

daf xdc portaal

DAF XD Bakwagen demo Bakker Bedrijfswagens

'DAF XD bakwagen demo Bakker Bedrijfswagens, vraag vandaag nog een proefrit aan en maak kennis met de nieuwe XD!' 

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

DAF XD
de nieuwe daf xd