Actie pioneer dashcamera

Acties

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende acties. De artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com.

TRP trailerdelen

Voorkom ongeplande stilstand in het nieuwe jaar en breng uw SAF trailerassen weer up-to-date met onze TRP aanbieding!

De actie is geldig van 1 januari tot en met 31 maart 2021 en de artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com

Pioneer dashcamera

Installeer een Pioneer-dashcamera voor een onbezorgde rijervaring, omdat deze camera u door de opgenomen beelden beschermt tegen frauduleuze verzekeringsclaims in het geval van een ongeluk. Zo kunt u snel en eenvoudig zien wie de fout heeft gemaakt. In een aantal landen kan de installatie van een dashcamera zelfs voor een lagere verzekeringspremie zorgen.

Aanbiedingen zijn geldig van 01-02-2021 tot en met 28-02-2021, zolang de voorraad strekt.

LED markeerverlichting

TRP LED verlichting biedt 100% onderling uitwisselbare alternatieven voor de meest populaire markeerverlichting van Hella en Aspock. Met optimale verlichtingsprestaties, een laag stroomverbruik en een lange en onderhoudsvrije levensduur.

Voor LED verlichting op uw truck en trailer geldt zien en gezien worden!

Aanbiedingen zijn geldig van 01-02-2021 tot en met 30-03-2021

DAF Dealer Magazine

Samen het verschil maken, in deze tijd is het relevanter dan ooit. Als DAF-dealer nemen we onze verantwoordelijkheid en leveren we onze bijdrage. Zo ondersteunen we transportondernemers met kennis en kunde, op alle fronten, door heel Europa. Dat is voor ons de essentie van een partnership. Ook blijven we innoveren in e-commerce, waardoor we afstanden tussen vraag en aanbod op een efficiënte manier overbruggen.

Speciale aanbiedingen zijn geldig van 1 februari tot 31 mei 2021. De vermelde prijzen gelden voor vetgedrukte onderdeelnummers.

DAF Webshop

Speciaal voor onze klanten is er de DAF Webshop. De DAF Webshop is de One Stop Shop voor al uw truck- en traileronderdelen.

Zoeken kan via chassisnummer, kenteken, motor- of onderdeelnummer, zodat u direct kunt navigeren via hoofdgroepen naar technische tekeningen en onderdelenlijsten.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar