Actie pioneer dashcamera

Acties

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende acties. De artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com.

TRP BPW Remdelen

We hoeven niet te veel te zeggen over het belang van goed onderhouden remsystemen. Veilig remmen is in alle verkeerssituaties prioriteit nummer één.

Deze maand hebben we een TRP actie op een aantal remdelen!

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021 en de artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com

Verlichting- en accessoirekabels

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021 en de artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com

DAF Dealer Magazine

Samen het verschil maken, in deze tijd is het relevanter dan ooit. Als DAF-dealer nemen we onze verantwoordelijkheid en leveren we onze bijdrage. Zo ondersteunen we transportondernemers met kennis en kunde, op alle fronten, door heel Europa. Dat is voor ons de essentie van een partnership. Ook blijven we innoveren in e-commerce, waardoor we afstanden tussen vraag en aanbod op een efficiënte manier overbruggen.

Speciale aanbiedingen zijn geldig van 1 februari tot 31 mei 2021. De vermelde prijzen gelden voor vetgedrukte onderdeelnummers.

DAF Webshop

Speciaal voor onze klanten is er de DAF Webshop. De DAF Webshop is de One Stop Shop voor al uw truck- en traileronderdelen.

Zoeken kan via chassisnummer, kenteken, motor- of onderdeelnummer, zodat u direct kunt navigeren via hoofdgroepen naar technische tekeningen en onderdelenlijsten.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar