Actie pioneer dashcamera

Acties

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende acties. De artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com.

Een koele werkplek

Deze maand hebben we een TRP actie op een onderdelen die een koele werkplek verzekeren!

De actie is geldig van 1 juni tot en met 31 juli 2021 en de artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com

Comfortdelen

De actie is geldig van 1 juni tot en met 31 juli 2021 en de artikelen zijn ook verkrijgbaar via parts.daf.com

DAF Dealer Magazine

In roerige tijden is vertrouwen houden in de toekomst niet altijd vanzelfsprekend. Uitdagingen zijn er volop. Maar juist in deze periodes van onzekerheid komt het beste in ons naar boven. Zien we mogelijkheden en krijgt innovatie de ruimte.

Daarom investeerde DAF onder andere in de bouw van een nieuwe cabinefabriek in het Belgische Westerlo. Omdat we als organisatie geloven in een toekomst van vooruitgang en nóg efficiëntere oplossingen voor stadsdistributie en wegvervoer. Met gepaste trots laten we u in dit magazine kennismaken met de baanbrekende New Generation DAF, die nieuwe maatstaven zet op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. De toekomst begint nu.

Wij staan als DAF-dealer voor u klaar met advies, service en voertuigen op maat. Nu én in de toekomst.

Speciale aanbiedingen zijn geldig van 1 juni tot 30 september 2021. De vermelde prijzen gelden voor vetgedrukte onderdeelnummers.

DAF Webshop

Speciaal voor onze klanten is er de DAF Webshop. De DAF Webshop is de One Stop Shop voor al uw truck- en traileronderdelen.

Zoeken kan via chassisnummer, kenteken, motor- of onderdeelnummer, zodat u direct kunt navigeren via hoofdgroepen naar technische tekeningen en onderdelenlijsten.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar