TRP SlimCool airco
di jun 30

Slimcool standairco actie

Actie

Een goede nachtrust is essentieel om alert en geconcentreerd te blijven. TRP standairco’s bieden een optimaal cabineklimaat. Zij zorgen voor een optimale temperatuur en ontvochtigen de lucht in de cabine.

Bereid je truck nú voor op hoge temperaturen en maak een afspraak om een TRP Slimcool standairco te monteren. Zo lang de voorraad strekt is de prijs, inclusief montage op een DAF CF – XF € 1499,-.

De TRP Slimcool dakairco is een stand-alone-apparaat. Omdat deze werkt terwijl de motor uitgeschakeld is, wordt er geen brandstof verbruikt.

Een standairco heeft verschillende voordelen die het leven in de cabine een stuk aangenamer maken. Zeker in de zomer of tijdens een periode van (extreme) hitte maakt de standairco een positief verschil.

Wat is een standairco?

Een standairco, ook wel parking cooler of standkoeling genoemd, is een losstaand systeem dat de temperatuur in de cabine van de truck reguleert. Een groot voordeel van een standairco is dat deze los van het motorsysteem functioneert. Dit zorgt ervoor dat je ook ’s nachts en tijdens het laden en lossen geniet van een aangename temperatuur.

Verhoging verkeersveiligheid en comfort

Een standairco verhoogt niet alleen het comfort in de cabine, het draagt óók bij aan een hogere verkeersveiligheid. Zeker bij langdurige hitte kunnen ongewenste effecten zoals duizeligheid, concentratieverlies, hoofdpijn en vermoeidheid optreden. Wanneer de chauffeur een goede nachtrust geniet én kan rijden bij een aangename temperatuur, wordt het ook een stuk veiliger op de weg.

Standairco als duurzame kostenbesparing

Voor het gebruik van een standairco hoef je de motor niet te starten. Zo bespaar je op brandstof én de uitstoot van CO2. Daarnaast zijn standairco’s energiezuinig en kennen ze een lange levensduur. Kortom: een échte duurzame oplossing voor een aangename temperatuur in de cabine.

Maak nu een afspraak bij je dichtstbijzijnde vestiging om de TRP Slimcool standairco te monteren.

Prijs niet van toepassing op DAF CF-XF Super Space CAB+dakspoiler. Actieprijs DAF SC+dakspoiler € 1599,-

Delen
© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar